Νέα Σελίδα στο Ψυχολογείν: Λίστα προγραμμάτων μετεκπαίδευσης
Αναλύοντας τα στατιστικά επισκεψιμότητας του Ψυχολογείν, αλλά και τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στο τελευταίο ερωτηματολόγιο, αποφάσισα πως είναι πλέον η ώρα να ξεκινήσει τη λειτουργία της μια νέα σελίδα με θέμα εκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχολογίας στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία της η σελίδα με τα μεταπτυχιακά ψυχολογίας έγινε ο πιο δημοφιλής προορισμός του blog, με σταθερό ποσοστό επικεψιμότητας πάνω του 70%! Από αυτό το γεγονός και από πολλές δικές σας προτάσεις μέσω του προαναφερθέντος ερωτηματολογίου καταλαβαίνω πως ένα σεβαστό ποσοστό του αναγνωστικού κοινού του blog είναι φοιτητές ψυχολογίας και επαγγελματίες ψυχολόγοι οι οποίοι ψάχνουν διάφορες ευκαιρίες για το μέλλον τους (όπως όλοι μας άλλωστε).
Με γνώμονα λοιπόν το blog να είναι όσο το δυνατόν πιο βοηθητικό για το κοινό του, σήμερα άνοιξε τις πύλες της μια νέα σελίδα που κινείται σε παρόμοια μήκη κύματος με την λίστα μεταπτυχιακών, με μόνη διαφορά ότι δεν αναφέρεται σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σε κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά σε πολύμηνα σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης σε κάποιον τομέα της ψυχολογίας, τα οποία προσφέρονται από κρατικούς ή ιδιωτικούς οργανισμούς. Τα προγράμματα θα ελέγχονται ένα-ένα, ώστε οι πληροφορίες που δίνονται να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς. Όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική σελίδα “Σεμινάρια / Μετεκπαίδευση” (Θα τη βρείτε στο μενού: Εκπαίδευση>Σεμινάρια/Μετεκπαίδευση), η λίστα περιλαμβάνει πληροφορίες όπως ο τίτλος του προγράμματος, το όνομα του οργανισμού που το προσφέρει, η πόλη στην οποία λαμβάνει χώρα, η συνολική διάρκεια, το τελικό κόστος και οι ώρες πρακτικής άσκησης. Όλες οι πληροφορίες έχουν αντληθεί από τα sites των προγραμμάτων και από την προσωπική μου επικοινωνία με τους υπεύθυνους. Φυσικά όπως θα δείτε υπάρχουν κάποια κενά στις πληροφορίες, αλλά ελπίζω πως αυτά με τον καιρό θα καλυφθούν με τη δική σας βοήθεια και με τη βοήθεια των υπευθύνων των προγραμμάτων.
Φυσικά μέσα από την ίδια σελίδα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας προτάσεις ή να αιτηθείτε κάποια αλλαγή στα στοιχεία κάποιου προγράμματος εάν πιστεύετε ότι είναι λανθασμένα. Περιμένω εντυπώσεις!
- Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας – Ένας Κόσμος για Όλους - 3 Δεκεμβρίου, 2024
- Η Κατάθλιψη των Χριστουγεννιάτικων Διακοπών: Ένας Σύγχρονος Μύθος ή Πραγματικότητα; - 29 Νοεμβρίου, 2024
- Εναντιωματική συμπεριφορά παιδιών: τι μπορούν να κάνουν οι γονείς - 14 Νοεμβρίου, 2024