Σεμινάριο για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών

Η κλινική παίδων “Αγία Σοφία”, σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία και την Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών διοργανώνουν ένα σεμινάριο για επαγγελματικές ψυχικής υγείας με θέμα τον ψυχισμό των βρεφών των νηπίων όπως αυτός φαίνεται στις συναντήσεις ψυχαναλυτικής ψυχοθεραπείας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει περίπου δύο δίωρες συναντήσεις κάθε μήνα, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται στις 22 Οκτωβρίου 2010 και την τελευταία στις 10 Ιουνίου 2011. Όλες οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου “Αγία Σοφία”.

Επαναλαμβάνω ότι η η παρακολούθηση είναι δυνατή μόνο σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συνδέσμου ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές:

ΘΗΒΩΝ και ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, 115 27  ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 210 7798748, 210 7757496, 210 7709200
Fax: 210 7798748, 210 7757496
E-mail: kepsye@yahoo.gr

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...