Νέα ελληνική μηχανή αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησε τη λειτουργία το mymaster.gr, μία πολύ ενδιαφέρουσα ελληνική ιστοσελίδα αναζήτησης μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί με τη χρήση πολλαπλών φίλτρων ώστε ο χρήστης να μπορέσει να βρει το μεταπτυχιακό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Φυσικά μεταξύ εκατοντάδων άλλων συμπεριλαμβάνονται και προγράμματα ψυχολογίας.

Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης προγραμμάτων στη λίστα με “αγαπημένα”, ενώ προσφέρει ειδική υπηρεσία εκδήλωσης ενδιαφέροντος εφόσον ο χρήστης ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα. Το πιο ενδιαφέρον είναι πως η μηχανή αναζήτησης προσφέρει πάρα πολλά φίλτρα ώστε ο χρήστης να βρει το πρόγαμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του βάσει γλώσσας διδασκαλίας, χώρα διδασκαλίας, ύψος διδάκτρων κτλ

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...