2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο e-life

Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του 2ου πενελληνίου διεπιστημονικού συνεδρίου e-life με θέμα την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα μας, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που μπορεί να την χαρακτηρίζουν. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 1-3 Απριλίου 2011 στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός απέναντι στην “διαταραχή της συμπεριφοράς στο διαδίκτυο”, αλλά νομίζω πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα και θα ήθελα να παρακολουθήσω το συνέδριο.

Αναλυτικά, οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

  • Λήξη υποβολής προτάσεων για στρογγυλές τράπεζες: 14 Ιανουαρίου 2011
  • Λήξη υποβολής περιλήψεων στρογγυλών τραπεζών, προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων: 31 Ιανουαρίου 2011
  • Απαντήσεις επί των περιλήψεων από την επιτροπή αξιολόγησης: 7 Φεβρουαρίου 2011
  • Λήξη προεγγραφών: 14 Φεβρουαρίου 2011

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν ειδικοί και φοιτητές από όλους τους επιστημονικούς χώρους που μπορεί να σχετίζονται με τη θεματολογία του συνεδρίου, όπως ψυχολόγοι, ιατροί, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, καθηγητές πληροφορικής, νοσηλευτές, νομικοί, επαγγελματίες ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ή ρίξτε μια ματιά στο ενημερωτικό φυλλάδιο που ακολουθεί.

E-LIFE_2011 Εισαγωγική Εικόνα:

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...