Τι θα θέλατε να δείτε στο “Ψυχολογείν”;

Όταν ξεκίνησα αυτό το θεματικό blog λίγους μήνες πριν, βασικός μου στόχος ήταν να δημιουργήσω έναν ζωντανό χώρο γύρω από θέματα Ψυχολογίας, ο οποίος θα είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για όλους όσους ενδιαφέρονται για την επιστήμη αυτή, ειδικούς και μη. Πρόσεξα πως η μοναδική επιπλέον σελίδα που φιλοξενώ τώρα (“Ζητήστε Βοήθεια”) έχει αρκετά μεγάλη κίνηση καθημερινά. Αυτό δείχνει πως τέτοιες επιπλέον “υπηρεσίες” ίσως θα σας ήταν χρήσιμες. Μέσα στα πλαίσια αυτά, έχω σκεφτεί διάφορες ιδέες για να εμπλουτίσω το blog. Αλλά εδώ χρειάζομαι την βοήθειά σας! Λόγω του λιγοστού ελεύθερου χρόνου που διαθέτω καθημερινά μου είναι αδύνατο να μπορέσω να τις υλοποιήσω όλες ταυτόχρονα. Γι’ αυτό θα ήθελα να μου πείτε ποια από αυτές τις ιδέες βρίσκετε πιο ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη για εσάς προσωπικά. Επίσης, αν έχετε κάποια άλλη ιδέα, παρακαλώ να την εκφράσετε! Ακόμη και αν δεν είστε τακτικός/η αναγνώστης/ρια του “Ψυχολογείν”, η γνώμη σας μετράει! Θα το εκτιμούσα πολύ αν αφιερώνατε λίγα δευτερόλεπτα για να σκεφτείτε και να απαντήσετε στην δημοσκόπηση αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ!

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών, αλλά και την υποστήριξη της σχολικής κοινότητας εν τω συνόλω. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.