Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 800 ευρώ των Ψυχολόγων (Ελεύθεροι Επαγγελματίες)

Η πανδημία και τα έκτακτα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση έχει οικονομικό αντίκτυπο σε πολλούς επαγγελματίες στον ιδιωτικό τομέα. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση θα δοθεί σε ένα μεγάλο εύρος ελεύθερων επαγγελματιών που πλήττονται αυτές τις ημέρες. Ανάμεσα σε αυτούς, και οι ψυχολόγοι (ελεύθεροι επαγγελματίες).

Ο ΣΕΨ έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομικών για τους Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού και από όσα στοιχεία και πληροφορίες ειδικών και λογιστών συγκεντρώσαμε μέχρι σήμερα θα καταβληθεί στους ψυχολόγους που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες το ποσό των 800,00 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω κορωνοϊού για το διάστημα από 15/3/2020 έως 30/4/2020. Η έκτακτη αυτή οικονομική ενίσχυση είναι ακατάσχετη και το ποσό θα καταβληθεί στις αρχές Απριλίου.

Οι ψυχολόγοι έχουμε τον οκταψήφιο Κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας – ΚΑΔ 86901804 ο οποίος αποτελεί υποομάδα του κύριου τομέα/κλάδου με ΚΑΔ 869018 Υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ, συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου, συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Παρακαλούμε άμεσα να συνεννοηθείτε με τον προσωπικό σας λογιστή ώστε να κάνει την διαδικασία δήλωσης στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Εισαγωγική Εικόνα

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...