Βιωματικά εργαστήρια Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης με τη μέθοδο του Ψυχοδράματος

Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στον εσωτερικό μας κόσμο, να έρθουμε σε επαφή με τα διάφορα κομμάτια και συναισθήματά μας, να διευρύνουμε την οπτική για τον εαυτό μας, να πάρουμε επίγνωση των δυνάμεων και δυνατοτήτων μας, να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητά μας προς την αποδοχή και συμφιλίωση με αυτό που είμαστε.

Η ψυχοδραματική σκηνή θα είναι ο χώρος που θα μπορέσουμε να εικονοποιήσουμε τα διάφορα στοιχεία της προσωπικότητάς μας, να συνδιαλλαγούμε με αυτά, να πειραματιστούμε με την αναδημιουργία τους!

Μέσω της δράσης-εκδραμάτισης και του παιξίματος ρόλων, θα επιτρέψουμε να αναδυθεί και να εκφραστεί η εμπειρική μας γνώση και η εσωτερική μας σοφία σχετικά με τα θέματα που μας απασχολούν, μέσα σε ένα πλαίσιο φιλικότητας και αυθεντικότητας, με τον συντονιστή ως συνοδοιπόρο στο ταξίδι αυτό!

Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή και απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη εμπειρία της ψυχοδραματικής μεθόδου. Μετά την παρακολούθηση κάποιου από τα εισαγωγικά διήμερα δίνεται η δυνατότητα ένταξης σε σταθερή ομάδα ψυχοδράματος.

Πότε;

  • Σάββατο & Κυριακή 6-7 Oκτωβρίου
  • Σάββατο & Κυριακή 20-21 Oκτωβρίου
  • Σάββατο & Κυριακή 3-4 Νοεμβρίου

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετoχής

Δανάη Χορομίδου Ψυχολόγος, Απόφοιτος Καπ/κού Παν/μίου Αθηνών ψυχοθεραπεύτρια/ψυχοδραματίστρια Συνεργάτης του Ψυχοδραματικού Κέντρου Ανάπτυξης Προσωπικότητας

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...