Φιλανθρωπική συναυλία από την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών

H Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Θεσσαλονίκης (Alzheimer Ελλάς) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνουν συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων σε αριστουργήματα της κλασικής μουσικής.

Η φιλανθρωπική βραδιά διοργανώνεται την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:30 στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, Αθήνα).

Σας προσκαλούμε όλους να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας και να βρεθείτε κοντά μας για απολαύσετε μια μοναδική συναυλία στηρίζοντας παράλληλα το έργο μας!

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Alzheimer Ελλάς, Πέτρου Συνδίκα 13, Τ.Κ. 546 43 , Θεσσαλονίκη
Τηλ : +30 2310 810411, Fax: +30 2310 925802
Γραμμή Βοήθειας: +30 2310 909000
Website: www.alzheimer-hellas.gr

Εισαγωγική Φωτογραφία

]]>

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...