Διημερίδα: “Θετική Ψυχολογία: Δύναμη στην κρίση”

Η Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας οργανώνει στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2011 Διημερίδα με θέμα: “Θετική Ψυχολογία: Δύναμη στην κρίση”. Στη Διημερίδα θα παρουσιαστούν ερευνητικά δεδομένα που έχουν προκύψει από έρευνα που πραγματοποίησαν πρόσφατα επιστήμονες του Παντείου Πανεπιστημίου και μέλη τής Εταιρείας. Τα ευρήματα σχετίζονται κυρίως με τα συναισθήματα που βιώνει ο σημερινός κάτοικος της Χώρας, γεγονός που αποκτάει μεγάλη βαρύτητα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ωστόσο, στη Διημερίδα τα θέματα θα παρουσιαστούν από τη σκοπιά τής Θετικής Ψυχολογίας, προσέγγιση που εστιάζει κυρίως στις δυνατότητες ανάκαμψης του ατόμου και των κοινωνικών ομάδων που απαρτίζουν την κοινωνία. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και εργαστήρια στα οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να εμβαθύνουν περισσότερο στα κύρια θέματα και τις εφαρμογές τής Θετικής Ψυχολογίας.

Ώρες:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, έναρξη 17:00 Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 9:00 με 18:00

Κόστος Συμμετοχής

40 € / 20 € για φοιτητές Χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής

Διεύθυνση Διημερίδας

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο [Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 70 , Καλλιθέα]
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δηλώσεις Συμμετοχής / Περισσότερες Πληροφορίες

Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας http://www.positiveemotions.gr Τηλ. 210 82 51 536 Παιωνίου 2, Αθήνα, Τ.Κ. 106 82, τηλ.: 210 8251536, fax: 210 8251581 Διημερίδα Θετικής Ψυχολογίας: Δύναμη στην Κρίση(function() { var scribd = document.createElement(“script”); scribd.type = “text/javascript”; scribd.async = true; scribd.src = “http://www.scribd.com/javascripts/embed_code/inject.js”; var s = document.getElementsByTagName(“script”)[0]; s.parentNode.insertBefore(scribd, s); })(); Φωτογραφία:
  • Smile like you mean it, by Amber de Bruin
  • Δημήτρης Αγοραστός

    Δημήτρης Αγοραστός

    Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

    Μπορεί επίσης να σας αρέσει...