Νέες προσθήκες στο Ψυχολογείν

Όπως είχα πει και σε προηγούμενο post, το υλικό του Ψυχολογείν σταδιακά θα γίνεται όλο και πλουσιότερο, με απώτερο σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο και ευχάριστο για όλους εσάς. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, σήμερα δημιουργήθηκαν δύο νέες σελίδες, κάθε μία με διαφορετικό σκοπό. Βασικός παράγοντας πριν τη δημιουργία τους ήταν η ανάλυση των keywords των αναζητήσεων των αναγνωστών του blog, αλλά και των προτάσεων που στέλνετε κατά καιρούς μέσω e-mails. Ελπίζω να φανούν χρήσιμες σε αρκετούς από εσάς.

  1. Δημιουργήθηκε η σελίδα “Ψυχολογείν E-shop“. Εκεί θα βρείτε κατηγοριοποιημένα λίγα, αλλά εκλεκτά βιβλία και DVD τα οποία έχω διαβάσει/δει και προτείνω σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε θα μεταφερθείτε στην σελίδα του Amazon.co.uk για να ολοκληρώσετε την αγορά. Για την υλοποίηση του e-shop χρησιμοποιήθηκε η υπηρεσία aStore. Αυτό σημαίνει πως εάν επιλέξετε να αγοράσετε κάτι μέσω της σελίδας του Ψυχολογείν, στηρίζετε οικονομικά και το blog που κερδίζει ένα μικρό ποσοστό ως αμοιβή για την διαφήμιση.
  2. Δημιουργήθηκε μια σελίδα φιλοξενίας των μικρών “Γνωρίζατε ότι…;” κειμένων τα οποία παρουσιάζονται στη δεξιά μπάρα του blog. Εκεί μπορείτε να τα βρείτε όλα μαζεμένα, με τις πηγές τους, χωρίς να χρειάζετε να περιμένετε το σχετικό widget για να σας τα εμφανίσει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κάνει την εμφάνισή της και σελίδα με γνωμικά ψυχολογίας 😉
Καλή μας συνέχεια! Υ.Γ. Μη ξεχνάτε πως στην Βιντεοθήκη του Ψυχολογείν μπορείτε να βρείτε σύντομα βίντεο, διαλέξεις και ντοκιμαντέρ ψυχολογίας.

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...