Νέα σελίδα στο Ψυχολογείν: Δικαιολογητικά για έκδοση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου

δημοσιεύσω τη σχετική λίστα και στο Ψυχολογείν. Δεν είναι λίγες οι φορές που με έχετε ρωτήσει προσωπικά ή έχετε αφήσει σχόλιο σε κάποια εγγραφή σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να πάρετε την άδειά σας. Από το να απαντάω στον καθένα σας ξεχωριστά σίγουρα είναι καλή ιδέα όλες οι πληροφορίες να βρίσκονται μαζεμένες σε ένα σημείο. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο ελπίζω οι συζητήσεις γι’ αυτό το θέμα να μεταφερθούν εκεί. Να υπογραμμίσω πως η λίστα που δημοσιεύω βασίζεται στα δικαιολογητικά που μου ζήτησε η “Νομαρχία” της περιοχής μου (νομός Πιερίας). Το Κ.Ε.Π. μου είχε δώσει μια ελαφρώς διαφορετική λίστα, αλλά δεδομένου πως η αναγνώριση γίνεται σε τοπικό επίπεδο (στις “Νομαρχίες”), νομίζω πως υπερισχύει η λίστα της “Νομαρχίας”. Επισκεφτείτε λοιπόν την νέα σελίδα (θα τη βρείτε επίσης στο μενού: Χρήσιμα>Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου)

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...