Διαφημιστείτε στο Ψυχολογείν

Κακά τα ψέμματα. Αυτό το blog δημιουργήθηκε, αναπτύσσεται και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται απλά και μόνο από αγάπη γι’ αυτό που κάνω. Σχεδόν 3 χρόνια μετά την πρώτη εγγραφή, έχουν γραφτεί εκατοντάδες άρθρα, έχουν προστεθεί πολλές επιπλέον σελίδες/υπηρεσίες (Βιντεοθήκη, Γραμμές SOS, Λίστα μεταπτυχιακών Ψυχολογίας), ενώ έχω απαντήσει σε πάρα πολλές απορίες, είτε μέσω σχολίων, είτε -κυρίως- μέσω emails που δέχομαι καθημερινά. Ήδη βρίσκονται στα σκαριά νέες μικρές υπηρεσίες που ελπίζω ότι θα σας φανούν χρήσιμες (π.χ. προετοιμάζω έναν ολόκληρο λεπτομερή κατάλογο με τις συμπτωματολογίες των βασικών ψυχικών διαταραχών, δημιουργείται μια βάση δεδομένων από αποφθέγματα ψυχολογίας και μικρά “Ξέρατε ότι” και αρκετά άλλα πράγματα σε βάθος χρόνου).

Έως τώρα έχετε αγκαλιάσει το blog με πολύ αγάπη και νιώθω υπόχρεος να ευχαριστήσω τον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά. Κάθε παρότρυνση μου δίνει δύναμη να συνεχίσω και κάθε σχόλιο μου επιτρέπει να δω και να διορθώσω τα λάθη μου.  Γι’ αυτό μη σταματάτε να επικοινωνείτε μαζί μου για ερωτήσεις, σχόλια και παρατηρήσεις. Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η ανταμοιβή μου 🙂

Όπως καταλαβαίνετε όμως, για να στηθεί όλο αυτό το blog και -κυρίως- για να καταφέρω να το αναπτύξω όπως το σκέφτομαι σε βάθος χρόνου, απαιτείται να κινηθεί και λίγο χρήμα (ιδιαίτερα τώρα που ακόμη δεν έχω αρχίσει να εργάζομαι σταθερά). Τα μόνα έξοδα που έχει το Ψυχολογείν είναι τα έξοδα του server στον οποίο φιλοξενείται. Παρόλο που, έως τώρα, με τα έσοδα του Google Ads καταφέρνω ίσα-ίσα να πληρώνω τον server, αποφάσισα να επιτρέψω και σε τρίτα πρόσωπα να διαφημιστούν, σε μια προσπάθεια να αυξήσω λίγο τα έσοδα ώστε να μπορέσω να σχεδιάσω πιο άνετα τα επόμενα βήματα.

Εδώ και λίγες ημέρες, δημιούργησα μια σελίδα όπου περιγράφονται λεπτομερώς όλοι οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να διαφημιστεί κάποιος. Αυτοί περιλαμβάνουν διαφημίσεις εικόνων, flash και κειμένου. Μέσα από την ίδια σελίδα μπορείτε να ενημερωθείτε για το που εμφανίζεται ο κάθε τύπος διαφήμισης, το κόστος αλλά και να αγοράσετε το πακέτο που σας ταιριάζει. Όλες οι αγορές γίνονται μέσα από την πλατφόρμα του PayPal, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Εάν λοιπόν έχετε κάποιο site ή προϊόν που σχετίζεται με θέματα ψυχικής υγείας, επιστήμης, εκπαίδευσης ή με οτιδήποτε πιστεύετε ότι ταιριάζει για να προωθηθεί μέσω του Ψυχολογείν, πλέον μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις διαφημίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα χαρώ να λύσω κάθε απορία σας.

Καλή μας συνέχεια 😉

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...