Προσθήκη “Βιντεοθήκης”

“δημοψήφισμα” που ανέβασα περίπου πριν από ένα μήνα, οι περισσότεροι από τους επισκέπτες θέλετε να δείτε αρχικά μία βιντεοθήκη στο “Ψυχολογείν”. Βασιζόμενος πάνω στις απαντήσεις και τα σχόλιά σας ετοίμασα την σχετική σελίδα και αποφάσισα να την δημοσιοποιήσω. Φυσικά η σελίδα είναι ακόμη στην αρχική της μορφή και δεν αποκλείεται να γίνουν αρκετές αλλαγές στην συνέχεια. Συγκεκριμένα κάνω προσπάθειες να βρω κάποια ντοκιμαντέρ που έχω υπόψη μου, τα οποία βρίσκονται κάτω από Creative Commons, αλλά επίσης ενδέχεται να υπάρξουν κατηγοριοποιήσεις των βίντεο όταν αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται. Προς το παρόν λοιπόν, στην “Βιντεοθήκη” μπορείτε να βρείτε ορισμένα (κυρίως) ολιγόλεπτα βίντεο σχετικά με διάφορους κλάδους της ψυχολογίας, θέματα που απασχολούν την κοινότητα, αλλά και συχνά ερωτήματα που έχει το ευρύ κοινό για έννοιες που αφορούν την επιστήμη αυτή. Φυσικά θα χαρώ να λάβω σχόλια για την νέα σελίδα, μιας και σκοπός της είναι να εξυπηρετεί πρωτίστως εσάς, τους επισκέπτες του blog.

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.