Βιωματικό Σεμινάριο: Ψυχικό Τραύμα, Θεραπεία και Επανασύνδεση με τη Ζωή

Η ομάδα TheraTree θα πραγματοποιήσει 4ωρο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: “Ψυχικό Τραύμα, Θεραπεία και Επανασύνδεση με τη Ζωή“, το οποίο απευθύνεται σε όλους, επαγγελματίες και μη. Στο σεμινάριο αυτό θα καλυφθούν θέματα όπως:

  • Τι είναι το τραύμα και πώς δημιουργείται
  • Τρόποι αντίδρασης στο τραυματικό γεγονός
  • Πώς το τραύμα αποδιοργανώνει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Ψυχολογικές επιπτώσεις
  • Πώς μπορούμε να επανασυνδεθούμε και ν’ ανακτήσουμε την χαμένη μας δύναμη
Ημερομηνία και ώρες Διεξαγωγής: Τετάρτη 7/11/12 Επαναλαμβάνεται μια φορά τον μήνα (συνήθως Τετάρτη ή Σάββατο), 18:15-22:15, (Προσέλευση 18:00-18:15) View Larger Map Τόπος Διεξαγωγής: Nεοφύτου Βάμβα 7, Κολωνάκι, χώρος: Theratree (στην πλατεία Κολωνακίου, το στενό που κατεβαίνει από το Βρετανικό Συμβούλιο) Κόστος: 50€ Συντονίστριες:
  • Ηλιάνα Σταμογιάννου, Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PhD.
  • Ιωάννα Μακρίδου, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Couns. Dip., MA.
Περισσότερες Πληροφορίες  

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...