Ομιλία: Νευροανάδραση και συνθετική ψυχοθεραπεία

Αναδημοσίευση  από Ψυχογραφήματα 

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή ομιλία με τίτλο:

ΝΕΥΡΟΑΝΑΔΡΑΣΗ και ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ομιλητής: Ιωάννης Ν. Νέστορος Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης Η ομιλία θα γίνει την Δευτέρα, στις 1 Οκτωβρίου 2012 από 07:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ. στην Αθήνα, στη διεύθυνση Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 42, απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός. View Larger Map Στην ομιλία αυτή θα αναπτυχθούν οι λόγοι που οδήγησαν τους ψυχοθεραπευτές και πολλούς άλλους επαγγελματίες σε διεθνές επίπεδο να χρησιμοποιούν την Νευροανάδραση ως συμπληρωματική μέθοδο θεραπείας. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει διεξοδική διαλογική συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων απαιτείται προεγγραφή:
  • στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210- 32 14 888 & 210- 77 85 209
  • ή μέσω e-mail: info@amphiaraia.com
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και τις ιστοσελίδες μας: www.amphiaraia.com & www.facebook.com/synchronalamphiaraia Εισαγωγική Φωτογραφία

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...