Αλλαγή στη δομή του σεμιναρίου εκπαίδευσης Ψυχολόγων στην Προβολική Δοκιμασία Fairy Tale Test

Fairy Tale Test, το οποίο παρουσιάσαμε και στο παρελθόν, με ενημέρωσε για μια αλλαγή στη δομή των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εκπαίδευση των ενδιαφερομένων υπό τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.


Προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις οικονομικές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, ως εκ τούτου κι ο κλάδος μας, η εταιρεία μας αποφάσισε να διαμορφώσει αντίστοιχα τη μορφή των σεμιναρίων εκπαίδευσης των ψυχολόγων ή φοιτητών ψυχολογίας που ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους: α) σε διήμερα, ομαδικά, εκπαιδευτικά σεμινάρια (διάρκειας 16 ωρών-ένα Σαββατοκύριακο/ περίοδο Δεκεμβρίου, Φεβρουαρίου, Απριλίου, Ιουνίου) με κόστος συμμετοχής 200 ευρώ, είτε, β) σε ατομικά σεμινάρια (διάρκειας 8 ωρών/καθημερινές/καθ’όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, κατόπιν συνεννοήσεως με τους εκπαιδευτές της εταιρείας) με το ίδιο κόστος. Καθώς, η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα εποπτείας των πρωτοκόλλων που έχουν χορηγήσει οι αγοραστές και εκπαιδευμένοι στο τεστ, ειδική τιμή θα γίνεται στους φοιτητές που θα εκπαιδευτούν προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε έρευνες ή πτυχιακές εργασίες. Παρακαλείσθε, όσοι ενδιαφέρεστε, να καλέσετε στα γραφεία της εταιρείας μας προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή για το επόμενο σεμινάριό μας. Σας ευχαριστούμε.

Πληροφορίες

Κάλβου 9, Νέα Ερυθραία 14671, Αθήνα Τηλ./Fax. +30-210-6208085 www.fairtytaletest.com carina@fairytaletest.com View Larger Map

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...