Αλλαγές στο theme

Διαπίστωσα από τα σχόλιά σας πως το theme του Ψυχολογείν ήταν αρκετά βαρύ, κυρίως λόγω των πολλών εικόνων και java που χρησιμοποιούσε. Έτσι αποφάσισα να κάνω το αλλάξω με ένα νέο, πολύ καλύτερο εμφανισιακά και πολύ ελαφρύτερο theme. Το περιβάλλον πλοήγησης μένει λίγο-πολύ το ίδιο. Η κεντρική μπάρα συνεχίζει να υπάρχει στη θέση της, όπως και η αναζήτηση που βρίσκεται πάνω δεξιά, ενώ στην κεντρική σελίδα μπορείτε να βλέπετε το τελευταίο άρθρο μαζί με κάποια προτεινόμενα. Ταυτόχρονα, η δεξιά μπάρα συνεχίζει να φιλοξενεί τα ίδια στοιχεία. Αυτό που άλλαξε προς το καλύτερο όμως είναι η αναζήτηση στο αρχείο του blog. Το νέο theme είναι λιγότερο magazine-like και περισσότερο “μπλογκίστικο” (με navigation buttons στο τέλος της σελίδας). Επίσης, στη δεξιά μπάρα προστέθηκε το μηνιαίο αρχείο κ το ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα αυτό που αναζητάτε. Ελπίζω η αλλαγή αυτή να είναι προς το καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ για το feedback!

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.