Σεμινάριο Εννεαγράμματος: Ένα Ταξίδι στον Εαυτό και στους Άλλους (30% Έκπτωση)

Το Εννεάγραμμα είναι ένα από τα αρχαιότερα συστήματα προσωπικής ανάπτυξης και πανίσχυρο μέσο βαθιάς κατανόησης και αλλαγής του εαυτού και των άλλων. Αποτελεί επιπλέον ένα εξαιρετικό διαγνωστικό και θεραπευτικό εργαλείο που ενσωματώνει στοιχεία από τους κλασσικούς ψυχολογικούς τύπους προσωπικότητας προσθέτοντας μια ευρύτερη πνευματική διάσταση όπως και ένα πλαίσιο εξέλιξης και ωρίμανσης του συνόλου του εαυτού.

Βρείτε σε ποιον τύπο προσωπικότητας ανήκετε, ώστε να ανακαλύψετε τα ασυνείδητα σενάρια της ζωής σας τα μοτίβα με τα οποία σχετίζεστε με τους άλλους και τον κόσμο και τον προσωπικό σας δρόμο για αλλαγή και μεταμόρφωση

Σεμινάριο

Ημερομηνίες

 • 9 Μαΐου Παρασκευή 16.00 – 21.00
 • 10 Μαΐου Σάββατο 10.00 – 18.00
 • 11 Μαΐου Κυριακή 10.00 – 18.00

Τόπος Διεξαγωγής

 Βασ. Σοφίας 51, Αθήνα

Κόστος Συμμετοχής Σεμιναρίου

 • 250 ευρώ
 • 210 ευρώ – Έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, Φοιτητές, Άνεργοι

Έκπτωση

 • Όλοι οι αναγνώστες του Ψυχολογείν έχουν 30% έκπτωση. Πληροφορίες στους οργανωτές.

Η Δασκάλα

Η Sandra Kopp-Herrarte γεννήθηκε το 1967 στο Göttingen της Γερμανίας, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα και τώρα ζει στο Sonoma, της Καλιφόρνιας. Είναι ψυχοθεραπεύτρια Gestalt από το ιντιστούτο Gestalt του Σαν Φρανσίσκο και ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό του ινστιτούτου. Επίσης έχει 5ετή εκπαίδευση στη Συναλλακτική Ανάλυση και 2ετή στη Συστημική Αναπαράσταση του Bert Hellinger.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανική εταιρεία Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων Unternehmensberatung Birmelin & Partner GmbH ως Σύμβουλος και Εκπαιδεύτρια Επικοινωνίας. Έχει εξειδικευτεί στο Εννεάγραμμα για πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας το τόσο για την ατομική θεραπεία και σε ομάδες αυτογνωσίας όσο στη Συμβουλευτική Επιχειρήσεων.

Σήμερα οδηγεί μηνιαίες βιωματικές ομάδες για το Εννεάγραμμα στην Καλιφόρνια, όπως και εκπαιδευτικά και βιωματικά σεμινάρια για το Εννεάγραμμα και την ψυχοθεραπεία Gestalt διεθνώς. Η Sandra είναι μητέρα 3 παιδιών και μιλάει 3 γλώσσες.

Δηλώσεις Συμμετοχής – Πληροφορίες

 • Αγγελική Γουδέλη – Ψυχολόγος M.A. Κιν. 694 8570400
 • Ανθή Μπελλέ – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Κιν. 697 7478865
 • Τηλ. 210 8940506
 • gestaltnetworkgreece@gmail.com
 • https://www.facebook.com/events/635230689865018/

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...