Αν θέλετε ψηφίστε…

Πρόσεξα πως οι περισσότεροι δεν έχετε προσέξει την σχετική δημοσκόπηση που έβαλα πριν από περίπου 2 εβδομάδες, με αποτέλεσμα αν έχουν ψηφίσει μόνο 5 άτομα προς το παρόν. Βασικά θα είχε ακόμη περισσότερο νόημα για εμένα αν αφήνατε κάποιο σχόλιο σε αυτή την εγγραφή, ακόμη και αν δεν ψηφίζατε στο σχετικό poll. Γίνονται σιγά – σιγά αλλαγές στο site και θα ήθελα να ξέρω πως κρίνετε την γενικότερη εικόνα του blog, ώστε να ξέρω τα δυνατά σημεία και τις ελλείψεις του, για να ετοιμάσω τα επόμενα βήματα πιο προσεκτικά. Προκαταβολικά να σας πω πως δεν μπορώ να κάνω και πολλά με το theme, μιας και το WordPress -για λόγους ασφαλείας- δεν επιτρέπει να κάνουμε αλλαγές σε αυτό το επίπεδο. Παρόλα αυτά, μπορώ να προσθαφαιρέσω αντικείμενα από τις πλευρικές στήλες, οπότε αν θελήσετε να κάνετε σχόλια για το theme, επικεντρωθείτε εκεί. 🙂 Επίσης θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα πως κρίνετε τις πληροφορίες, τα links και τις σελίδες του Ψυχολογείν. Γενικά, πείτε τι σας αρέσει και τι όχι. Ένα feedback δεν είναι ποτέ κακό!

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.