Ο Ματθαίος Γιωσαφάτ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΠΜΣ Συμβουλευτικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει για μια ομιλία που διοργανώνεται στο πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ): Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οργανώνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 Συμπόσιο με θέμα: “Νόημα Ζωής: Ψυχοδυναμική Προσέγγιση Ομάδας, Οικογένειας, Ζεύγους”. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Ματθαίος Γιωσαφάτ, Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας με σπουδές (D.P.M., M.R.C.-Psych) και λαμπρή σταδιοδρομία στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Η ομιλία του κ. Γιωσαφάτ έχει τίτλο: “Νόημα Ζωής: Χρόνια Σταθερά και Χρόνια Κρίσιμα στην Πορεία του Ενήλικα“, θα γίνει στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Αργοναυτών και Φιλελλήνων) και θα διαρκέσει από τις 18:30-21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Πρόγραμμα και την Αφίσα του Συμποσίου. Αφίσα Συμποσίου Πρόγραμμα Συμποσίου Εισαγωγική Φωτογραφία

 

Το κείμενο προσφέρεται με άδεια ""Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές". Μπορείτε να αντιγράψετε και να μοιραστείτε το κείμενο δίχως να το αλλάξετε και αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση, μόνο εφόσον αναφέρετε τον συντάκτη και την πηγή. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση και άρση των περιορισμών απαιτείται η γραπτή άδεια του συντάκτη.

Δημήτρης Αγοραστός

Δημήτρης Αγοραστός

Ψυχολόγος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σχολική Ψυχολογία (ΑΠΘ) και στις Νευροσυμπεριφορικές Επιστήμες (University of Tuebingen). Ασχολείται με την ανάπτυξη ψυχοεκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά και εφήβους, καθώς και με την αξιολόγησή τους στα πλαίσια εντοπισμού και αντιμετώπισης μαθησιακών και ψυχοσυναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, μέσα από τις δομές και τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζεται, παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη γονέων και παιδιών.Έχει εμπειρία παροχής ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...